Ring på tlf.  (+45) 21 75 50 50  eller send en email til  kontakt@kmvand.dk

Vandskæring i stål

Vandskæring i stål baseret på tegningsfiler

Har du brug for vandskæring i stål, tilbyder vi hos KM Vandskæring i Nordjylland skæring i høj kvalitet med vandstråle til virksomheder i hele Danmark. Vi har mange års erfaring og er specialister i vandskæring af mange forskelligartede materialer. Har du behovet, har vi løsningen.

​Der er mange gode grunde til at vælge skæring med vand, der er baseret på unikke tegningsfiler. Dels at det bliver meget præcist, og dels at det er en smartere metode, der udføres via en computer og en maskine frem for manuelt håndtering. Det medvirker også til at nedsætte fejlmarginen.

​Professionel vandskæring i stål fra 1 mm til 200 mm

Arbejder du med, eller har du brug for stål, der er skåret ud i forskellige elementer? Det kan være store og små opgaver til eget forbrug i produktion eller lignende. Vi udfører vandskæring i stål fra 1 mm til 200 mm og kan imødekomme dine behov, hvad angår mængde og levering.
Vi arbejder professionelt med vandskæring og har fokus på kvaliteten i vores arbejde, da vi måler os selv på vores kunders tilfredshed.

Ønsker du at få skåret noget til i stål, er vi den rette til opgaven og kan tage en snak med dig om dine muligheder. Om det er på fast basis eller blot en enkelt opgave, er helt op til dig.

Få en konkurrencedygtig pris på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om vandskæring i stål, eller hvordan vi kan hjælpe dig, ser vi frem til at høre fra dig. Vi har beliggenhed i Aalborg, Nordjylland, men leverer til hele Danmark. Vægter du høj kvalitet højere end noget andet, er det os, du skal have fat i.

Du kan kontakte os helt uforpligtende for et konkurrencedygtigt tilbud på telefon 21 75 50 50 eller e-mail kontakt@kmvand.dk.