Ring på tlf.  (+45) 21 75 50 50  eller send en email til  kontakt@kmvand.dk

Rustfrit stål

Vandskæring i rustfri stål med mange års erfaring

Hos KM VANDSKÆRING tilbyder vi professionel vandskæring i rustfri stål til virksomheder i hele Danmark. Vi er en erfaren og kvalitetsbevidst virksomhed, der gennem mange år har serviceret diverse virksomheder i landet med unikke løsninger, der er skræddersyet til den enkeltes behov.​

Vandskæring i rustfri stål er en meget præcis metode, vi benytter til at skære specifikke mål. Vi kan skære i alle typer materialer, men har du behovet, og arbejder du med rustfri stål, er det bestemt en af vores store ekspertiser. Vi skærer ved hjælp af tegninger på computeren, hvilke vores maskiner bliver programmeret til at eksekvere på.

Grundig og præcis vandskæring i rustfri stål
Med vandskæring i rustfri stål får du skåret elementer til, som har finere kanter. I og med at det er i rustfri stål, holder dine løsninger længere.
Vi kan skære helt ned til 1 mm og op til 200 mm, hvorfor der er gode muligheder for, at vi også kan hjælpe med dine produkter.

Da vi har mange års erfaring og forstår os på at være grundige og præcise, kan du vide dig helt sikker på, at du får udført et flot stykke arbejde. Det kan ikke gøres mere eksakt end med vandstråleskæring, hvorfor det er den ideelle løsning til dig.

Kontakt os for at høre mere samt få et godt tilbud
Skal du have skåret nogle produkter til, kan vi med vandskæring i rustfri stål hjælpe dig til den rette løsning. Du skal være velkommen til at kontakte os for at høre mere om processen samt få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 21 75 50 50 eller e-mail kontakt@kmvand.dk.