Kantbukning

Læs mere om kantbukning – kantpresser

Hos KM Vandskæring er vi specialister i kantbukning, og med vores kantpresser kan vi som nogle af de eneste i Danmark tilbyde både skæring og kantbukning i op til 8000mm længde under samme tag.

Vi har i alt 5 Bystronic kantbukkere i forskellige størrelser og med en bukkekraft op til 320tons, kan vi klare langt de fleste opgaver der bliver os stillet. Vi kan bukke op til 20mm sort jern, afhængig af emnets udformning, kontakt os for at høre nærmere om præcis dit produkt.

Vi kan håndtere emner op til 8600 mm på vores nye tandem bukker

Sammen med et stort sortiment af bukkeværktøjer, alt fra de almindelige lige og forkrøblede men også til ombukningsværktøjer giver det os en stor fleksibilitet til varierende og alsidige opgaver.

Når man kombinerer den avancerede maskinpark med de mange års erfaring fra vores medarbejdere, bliver kvaliteten af jeres færdige emner i højeste klasse.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med kantbukning? Tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer (+45) 21 75 50 50 eller skriv en mail til kontakt@kmvand.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere vores kantpresser eller kantbukning?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 75 50 50 eller send en mail til kontakt@kmvand.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.