Ring på tlf.  (+45) 21 75 50 50  eller send en email til  kontakt@kmvand.dk

Vandskæring i aluminium

Vandskæring i aluminium med fokus på kvalitet

Står du og mangler en kompetent virksomhed, der tilbyder vandskæring i aluminium, er vi hos KM Vandskæring i Nordjylland eksperter i alle former for skæring med vand af diverse materialer.

​Virksomheden har hovedkontor i Aalborg, Nordjylland, men vi kører naturligvis ud og hjælper alle typer virksomheder i Danmark, som efterspørger vores nicheekspertise herunder vandskæring i aluminium eller vandskæring i stål – og naturligvis altid med fokus på kvaliteten.

​Vandskæring i aluminium er en service, vi udfører med stor præcision og teknisk snilde. Vi har de rette maskiner til formålet og skæringer med afsæt i tegningsfiler, hvor vi kan skære op til 200mm afhængig af kvaliteten. Vil du have noget skåret til, der skal være eksakt, er vandskæring midlet til målet.

​Vælg vandskæring i aluminium for et præcist resultat

Aluminium er et blødere materiale, som let kan komme til at få en forkert form, hvis ikke det behandles korrekt.
Skal elementet tjene en funktion efterfølgende, er det klart, at det skal være så akkurat som muligt. Derfor er det vores klare anbefaling, at du vælger vandskæring i aluminium, hvis du ønsker det bedst mulige resultat.

​Vi har mange års erfaring og har nogle kompetente medarbejdere til at betjene vores maskiner. Derfor er din opgave i trygge hænder, og du kan med ro i sindet bestille hos os. Uanset om det er en engangsopgave eller en vedvarende aftale, er vi parate til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt for at høre mere om vandskæring

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed, kan du altid kontakte os. Vi tilbyder gode priser og kan imødekomme alle typer forespørgsler, når det kommer til vandstråleskæring. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 21 75 50 50 eller e-mail kontakt@kmvand.dk.